OP Laskulaina on omiaan yrityksesi päivittäisen kassavirran ja käyttöpääoman hallintaan.

Netvisorissa voit ottaa OP Laskulaina -widgetin käyttöön niillä sivuilla missä käyttöpääomaa tarvitaan:

Ostolaskujen maksuun: 

Netvisor Ostot - voit tarkistaa ostolaskujesi määrän ja nostaa tarvittavan määrän OP Laskulainaa yrityksesi ostojen maksamiseksi.

Palkkojen maksuun:

Netvisor Palkat - jos yritykselläsi on esimerkiksi kausivaihtelujen vuoksi lisää palkkoja tai lomarahoja maksettavana, voit katsoa maksettavan summan ja nostaa OP Laskulainaa kattaaksesi tarvittavan summan.

Maksuehtojen parantamiseen:

OP Laskulaina tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon silloin kun yrityksesi tuotteiden tai palvelujen myynti tehostuu kun tarjoat ostajalle pidempää maksuehtoa. Voit tarjota ostajalle esimerkiksi 30 päivän maksuehdon 14 päivän sijaan saadaksesi kilpailuetua tai pitääksesi asiakkaan. OP Laskulainalla voit nostaa luottoa laskujasi vastaan milloin tahansa ennen laskujen eräpäivää. Silloin kun tarvitset ja sen määrän kuin tarvitset.

OP Laskulaina käteisalennuksen sijaan:

Kun tarvitset nopeasti kassavirtaa yrityksesi maksutarpeisiin, OP Laskulaina tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon käteisalennukselle. OP Laskulainan korko on 14 päivän ajalta noin 1% ja 30 päivän ajalta 2%, kun käteisalennus on tyypillisesti 3-5% tai enemmän.

OP Laskulainalla saat nostettua tarvitsemasi käyttöpääoman laskun lähetettyäsi. 

Vastasiko tämä kysymykseesi?