Kaikki kotimaan yrityslaskut tulevat OP Laskulaina palveluun.

Yritykselläsi pysyy kuitenkin täysi kontrolli luoton määrästä. Luottosumma ja siten korkokustannus pysyy siis täysin teidän hallinnassanne.

OP Laskulainan aktivoinnin jälkeen kaikki lähetetyt laskut saavat siirtolausekkeen ja maksutilinä on yrityksellesi luotu OP Laskulaina -tili. 

Yrityksesi ei siis tarvitse valita laskuja luototukseen. Tämä on myös selkeämpi tapa toimia asiakkaidenne, eli ostajien kannalta, koska tilinumero ei muutu kuin kerran toisin kuin silloin kun laskuja valinnaisesti myydään tai rahoitetaan.

Kun koko kotimaan myyntilaskutus tulee OP Laskulaina tilinne kautta, pystymme automatisoimaan kirjanpidon ja pienentämään kirjanpidon kustannuksia. OP laskulaina toimittaa kirjanpitojärjestelmään automaattisen tiliotteen OP Laskulaina -tilistäsi.

Vaikka kaikki laskut tulevat OP Laskulainalle, yrityksesi voi vapaasti valita nostamansa luoton määrän. OP Laskulainaa voidaan nostaa täysin joustavasti tarpeen mukaan sen määrän minkä tarvitset, silloin kun sitä tarvitset. Korkoa maksetaan vain nostetulle luoton päiväsaldolle. Muita kuluja ei ole.

Vastasiko tämä kysymykseesi?