Miten OP näkyy käyttäjälle?
Tero Harjula avatar
Tekijä: Tero Harjula
Päivitetty yli viikko sitten

Palvelusopimus OP Laskulainan käytöstä ja siihen liittyvästä luotosta tehdään OP ryhmän kanssa.

OP Laskulaina luotontarjoajana näkyy asiakkaaksi hakemisen kaikissa vaiheissa ja palvelun aktivoinnin jälkeen Netvisorin käyttöliittymässä aina luotonoston yhteydessä ”nosta OP laskulainaa” -painikkeen toimiessa luotonnoston mahdollistajana.

OP Laskulaina näkyy myös siirtolausekkeena lähetyissä laskuissa.